DTV Verenfabriek is een betrouwbare leverancier van op maat gemaakte veren.

DTV Verenfabriek is een betrouwbare leverancier van op maat gemaakte veren en kleine plaatwerkproducten. Wij produceren al jarenlang veren van hoge kwaliteit en zijn inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste verenfabrikanten in Nederland.

Bij DTV Verenfabriek zijn we trots op ons vakmanschap en onze toewijding aan klanttevredenheid. Onze veren worden op maat gemaakt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder industrie, automobiel, bouw, medische en wetenschappelijke apparatuur. Wij werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat de veren die wij produceren voldoen aan hun exacte specificaties en vereisten.

Wij beschikken over een modern machinepark en onze medewerkers zijn zeer ervaren en deskundig in het ontwerpen en produceren van veren van hoge kwaliteit. Onze productiefaciliteit is uitgerust met geavanceerde machines en gereedschappen, waardoor wij in staat zijn om zeer complexe veren te produceren met zeer nauwkeurige toleranties. Wij produceren ook kleine plaatwerkproducten zoals beugels en clips, die vaak worden gebruikt in combinatie met onze veren.

Bij DTV Verenfabriek hechten we veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Daarom gebruiken we alleen hoogwaardige materialen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Onze veren worden uitvoerig getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de specificaties van de klant en aan onze eigen strenge kwaliteitseisen.

Onze klanten waarderen ons om onze expertise, betrouwbaarheid en snelle levertijden. Wij zijn er trots op dat wij in staat zijn om onze klanten een uitstekende service te bieden en tegemoet te komen aan hun behoeften. Wij blijven ons voortdurend ontwikkelen en verbeteren om aan de steeds veranderende behoeften van onze klanten te voldoen.