Tuincentrum Friesland

Wij zijn een groot tuincentrum in Friesland. Dit betekent dat wij een zeer groot groencentrum hebben. Daarnaast hebben wij een uitstekend assortiment planten en bloemen. Ook zijn wij gespecialiseerd in het kweken van verschillende soorten planten. In ons tuincentrum kunt u alles vinden voor uw tuin!

Tuincentrum Friesland

In ons tuincentrum vindt u alles voor uw tuin. Wij bieden u een uitgebreid assortiment plantmateriaal en producten voor de tuin, zoals meststoffen, zaden en gereedschap. Ook kunt u bij ons terecht voor andere interessante producten zoals tuinmeubelen, buitenverlichting of sierstenen voor in de tuin. Daarnaast bieden wij advies over alle aspecten van tuinieren. Onze medewerkers helpen u graag met al uw vragen over planten en tuiniertechnieken.

Compleet tuinassortiment

In onze kassen hebben wij een uitstekend assortiment planten en bloemen van diverse leveranciers uit de hele wereld beschikbaar. Van zaailingen tot bloeiende planten en bollen, wij hebben voor ieder wat wils! Ook vindt u unieke plantensoorten die elders in onze winkel niet verkrijgbaar zijn. U kunt kiezen uit vele soorten bloembollen zoals tulpen of hyacinten , maar ook fruitbomen zoals appel- of perenbomen.

Het tuincentrum ligt in het noorden van Nederland in de plaats Balk. Het tuincentrum is erg groot, we hebben meer dan 6000 vierkante meter te bieden. Wij zijn gespecialiseerd in het kweken van verschillende soorten planten en bloemen, maar hebben ook een groot assortiment aan accessoires voor uw tuin.

Wij adviseren u graag over al uw tuinvragen. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en kennis met alle soorten planten en bloemen. U kunt ons bezoeken tijdens openingstijden of een afspraak maken als u dat liever doet.

Bent u geïnteresseerd geraakt en wilt u graag contact met ons? Bezoek dan onze contactpagina. Wanneer wij open zijn kunt u altijd spontaan langskomen en rustig rondkijken. Onze medewerkers helpen u graag! Wij zien u graag snel!