Tuincentrum in Friesland is GreenSales Balk

GreenSales Balk is een tuincentrum in Friesland dat al jarenlang een levendige, enthousiaste en klantgerichte omgeving biedt. Het tuincentrum is gevestigd in een prachtig pand, waar u alles kunt vinden wat u nodig heeft om uw tuin, balkon of terras in orde te maken. Of u nu op zoek bent naar planten, bomen, struiken, bloemen, potgrond of tuinaccessoires, u kunt hier terecht voor een volledig assortiment.

Bij GreenSales Balk staan de klanten centraal. Er wordt gezorgd voor een persoonlijke, servicegerichte benadering. U kunt er terecht voor deskundig advies en tips over het tuinieren. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren over het creëren van de perfecte tuin.

Het assortiment bestaat uit een uitgebreide collectie tuinplanten, bomen, struiken, bloemen, potgronden en tuinaccessoires. Er is ook een ruime selectie tuinmeubelen, tuinverlichting, buitenverf en decoratieve elementen. Met onze tuinbenodigdheden, als tuinslangen, schoffels, spaden, snoeischaar en tuinset, kunt u uw tuin in een handomdraai in orde maken.

U kunt bij ons terecht voor het bestellen van potplanten, bloemen, bomen en struiken. U kunt uw planten ook direct afhalen bij ons tuincentrum. We bieden ook een bezorgservice aan, waardoor u uw planten gemakkelijk en snel bij u thuis krijgt.

GreenSales Balk biedt ook een ruim assortiment tuinartikelen voor zelfstandig tuinieren, zoals zaai- en plantmateriaal, bollen, zaden, bemesting, insecticiden, onkruidbestrijding, tuinsproeiers en tuinmest.

GreenSales Balk is een tuincentrum dat kwaliteit, service en klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan. We bieden een ruime keuze aan tuinproducten tegen scherpe prijzen. Bovendien zijn we altijd bereid om u te helpen met het maken van de juiste keuze en het geven van goed advies. Kom langs en ervaar zelf de klantgerichtheid van GreenSales Balk!

Kom dus snel eens langs bij GreenSales Balk, één van de grootste tuincentrums in Friesland. Ons tuincentrum is in de buurt van vele Friese dorpen en zeker waard om een keer een bezoek te brengen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Onze openingstijden zijn: Ma t/m vrij: 8.00 -17.00 uur en Zaterdag: 08.30-16.00 uur.